Grootste Piñata Cowboylaars ter wereld – Chisos

De grootste cowboylaarzenpiñata ooit geproduceerd is momenteel te zien bij Chisos Boot Company in Austin, Texas. De piñata is maar liefst 14ft 4in lang en 9ft 10in hoog en is geïnspireerd op de populaire Chisos-lijn cowboylaarzen en is handgemaakt door de in Texas geboren en Chisos Creative Director Dimitri Garcia.

“We krijgen er een kick van om de dingen een beetje anders te doen bij Chisos”, zegt oprichter en zogenaamde “Chief Texaan” Will Roman. “We hebben laarzen doormidden gesneden en opgeblazen, dus toen Dimitri voorstelde een gigantische piñata voor cowboylaarzen te bouwen, gaf dat automatisch groen licht.”

Hoewel het niet de grootste piñata ooit gemaakt is – die titel hoort bij een stunt van Carnival Cruise Lines die ruim 18 meter hoog was – is de big boot piñata inderdaad de grootste in zijn categorie. Een prestatie waar het kleine bedrijf terecht trots op is.

“Het is gewoon zo groot! Ik kan eigenlijk niet geloven dat het ons is gelukt”, gaf Dimitri Garcia toe, de kunstenaar achter de gigantische laars. “Het was echt een inspanning van de gemeenschap: het hele team hielp mee, onze klanten kwamen langs om te helpen en vrienden bleven laat op om het klaar te maken. Iedereen bedankt voor alle steun! Het is ons gelukt!”

's Werelds grootste pinata-cowboylaars

De piñata kan van maandag tot en met vrijdag tijdens normale kantooruren persoonlijk worden bezichtigd in de Chisos-winkel op 3507 S 1st St in Austin. Oh, en fijne 1 april allemaal.

Chisos-logo

Onze liefde voor de geweldige staat Texas – en enthousiasme voor cowboylaarzen – motiveert vrijwel alles wat we doen. Op deze blog schrijven we over gemeenschapsverhalen, lokaal nieuws en wat er komt kijken bij het maken van de beste verdomd comfortabele cowboylaarzen die er te koop zijn. Jullie maken het mogelijk dat onze kleine laarzenwinkel bestaat. Aarzel niet om contact op te nemen! Bel of sms 512-866-7222 of howdy@chisos.com

Cowboy-laarzen.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart