Blokfeest 2023 – Chisos

Zie: de Chisos-gemeenschap in actie! Bekijk de video en bekijk de onderstaande foto’s van je Block Party uit 2023 ter ere van Texas, laarzen en andere makers uit de omgeving van Austin.

Absoluut ongelofelijk. Van heinde en verre brachten jullie allemaal vrienden en jullie geweldige energie mee, en maakten dit het beste Chisos-feest tot nu toe! Onze harten lopen over van warmte.

We zijn iedereen die heeft gereden (of gevlogen!) enorm dankbaar om aanwezig te zijn. Bedankt aan alle lokale verkopers die stands hebben opgezet en hebben geholpen zo’n geweldige sfeer op te bouwen. Een speciale dank aan onze collega-bedrijven in Austin die producten hebben gedoneerd om het allemaal mogelijk te maken: Nine Banded Whiskey, Blue Norther Hard Seltzer, Tito’s Vodka, Independence Brewing en Rambler Sparking Water. En de vele vrienden die hun koelboxen deelden, het podium betraden en een helpende hand toesloegen.

Chisos is een door de gemeenschap gebouwd laarzenmerk. Niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder jullie!

Doe goed, houd van Texas
—Will, oprichter en hoofdTexaan

Comanche Maan

Familie Schultz

Hamburgers op de grill

Kinderen bij visvijver

Klanten in de Chisos-cowboylaarzenwinkel in Austin, Texas

Achtertuinfeest bij Chisos-laarzen in Austin, Texas

Cowboydiplomatie

Dansend koppel

Will Roman en mama

Chisos-logo

Onze liefde voor de geweldige staat Texas – en enthousiasme voor cowboylaarzen – motiveert vrijwel alles wat we doen. Op deze blog schrijven we over gemeenschapsverhalen, lokaal nieuws en wat er komt kijken bij het maken van de beste verdomd comfortabele cowboylaarzen die er te koop zijn. Jullie maken het mogelijk dat onze kleine laarzenwinkel bestaat. Aarzel niet om contact op te nemen! Bel of sms 512-866-7222 of howdy@chisos.com

Cowboy-laarzen.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart